Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Personeelsfeest

Personeelsfeest

Uw personeel in het zonnetje zetten met een uniek personeelsfeest?

Dat kan natuurlijk ook op de werkvloer. In de loods, kantine of op parkeerterrein. Alles is mogelijk! |
werknemers herkennen hun werkplek niet meer terug en hebben een fantastisch personeelsfeest!

Wij kunnen bijvoorbeeld de kantine omtoveren in een zomerse stijl met gekleurde statafels en palmbomen. We geven de avond een exotische twist door het serveren van heerlijke tapashapjes en feestelijke cocktails door zingende serveersters. Of we halen de winter in huis en maken van uw bedrijfsruimte een echte ijsbaan. We schenken schnaps of glühwein en laten een typetje, verkleed als sneeuwpop, op de ijsbaan uw personeel vermaken. Ook het diner passen wij aan op het thema: Denkt u maar eens aan Spaanse paella, Italiaanse pasta’s of heerlijke stamppotten. Voor u het weet waant uw personeel zich in een geheel andere wereld en dat gewoon op de werkvloer! Ziet u uw werknemers al stralen?

De voordelen om het personeelsfeest op eigen locatie te organiseren zijn:

  • Geen vervoersproblemen. Geen langere reistijd dan anders, waardoor de drempel om te komen laag ligt. En dat resulteert in een hoge opkomst!
  • Vrij van WKR (werkkostenregistratie) oftewel belastingvoordeel! Als meedenkend cateraar zien wij kansen om “slim te feesten”.
  • Een uitgelezen kans eens een andere kant van het bedrijf en de bedrijfslocatie te belichten. Maar het is tegelijkertijd vertrouwd en bekend terrein.
  • Elke locatie is met de juiste aankleding in een fijne feestlocatie om te toveren. Onderschat niet wat goede (sfeer)verlichting en meubilair doet met een ruimte. Denk eens aan een sensationeel entree, een paar grote items in het thema, een spectaculaire speech-katheder. Hierdoor ontstaat er al gelijk een hele andere sfeer.

 

Hieronder hebben wij een paar personeelsfeesten met thema uitgelicht. Ben je benieuwd naar al onze personeelsfeesten? Bekijk hier online de Slump Catering & Events feestinspiratiebrochure 

PERSONEELSFEEST THEMA: BBQ, BEER & BEATS

BBQ, Beer & Beats is een stoer thema en personeelsfeest met een tal van mogelijkheden zoals een smokey barbecue waarop onze chef kok ambachtelijk vlees en vis bereidt en een heerlijke saladebar om je eigen salades samen te stellen. Een unieke BBQ beleving op elke locatie gecombineerd met wijn, bier of whisky proeverij! Neem plaats op de stoel van de barbier en de schoenenpoetser, rol je eigen sigaren en aanschouw de hout carving demonstratie. Meer informatie over dit personeelsfeest vind je hier.

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk de korte impressie video: 

PERSONEELSFEEST THEMA: FOODHAL BELEVING

Wie kent het niet, de foodhallen. Ze worden steeds populairder! Met onze stoere stellingen en stretchtent kunnen wij elke loods of hal omtoveren tot een foodhal. Welke food trucks of kraampjes je erin wilt zetten bepaal je helemaal zelf! Perfect voor een personeelsfeest of bedrijfsfeest! Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk de korte impressie video:

TROPICAL SUMMER PARTY

Onlangs hebben wij voor Royal Huisman een personeelsfeest georganisseerd. Het thema? Tropical Summer Party. Voor meer dan 300 medewerkers werd het feest op eigen locatie georganiseerd, en wat voor één! Benieuwd naar het resultaat? Lees in onze blog het complete verslag en bekijk de sfeerfoto’s.