Buffet bestellen Feestmaterialen bestellen

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Personeelsfeest

Feest met slump

Personeelsfeest

Uw personeel in het zonnetje zetten? Dat kan natuurlijk ook op de werkvloer zelf. Met een paar kleine aanpassingen in het interieur zorgen we voor een totaal andere setting. Uw werknemers herkennen hun werkplek niet meer terug en hebben een fantastisch personeelsfeest!

Wij kunnen bijvoorbeeld de kantine omtoveren in een zomerse stijl met gekleurde statafels en palmbomen. We geven de avond een exotische twist door het serveren van heerlijke tapashapjes en feestelijke cocktails door zingende serveersters. Of we halen de winter in huis en maken van uw bedrijfsruimte een echte ijsbaan. We schenken schnaps of glühwein en laten een typetje, verkleed als sneeuwpop, op de ijsbaan uw personeel vermaken. Ook het diner passen wij aan op het thema: Denkt u maar eens aan Spaanse paella, Italiaanse pasta’s of heerlijke stamppotten. Voor u het weet waant uw personeel zich in een geheel andere wereld en dat gewoon op de werkvloer! Ziet u uw werknemers al stralen?

Hieronder hebben wij een paar personeelsfeesten uitgelicht.
Bekijk hier online de Slump Catering & Events feestinspiratiebrochure.

Wist u trouwens dat al onze personeelsfeesten onbelast zijn en vallen onder de werkkostenregeling als ze plaatsvinden op uw bedrijf? Bekijk hier hoe het werkt!

THEMA AVOND BBQ, BEER & BEATS
BBQ, Beer & Beats is een stoer themafeest met een tal van mogelijkheden zoals een smokey barbecue waarop onze chef kok ambachtelijk vlees en vis bereidt en een heerlijke saladebar om je eigen salades samen te stellen. Een unieke BBQ beleving op elke locatie gecombineerd met wijn, bier of whisky proeverij! Neem plaats op de stoel van de barbier en de schoenenpoetser, rol je eigen sigaren en aanschouw de stoere hout carving demonstratie. Leer alle ins en outs over bier tijdens een cursus van een gediplomeerde biertap meester.

FOODHAL BELEVING

 

 

 

 

 

THE LOVEBOAT
_Y1L8481

 

 

 

 

 

KERST -EN NIEUWJAARSBORREL