Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Referenties

Referenties

Plaats hier uw ervaring met Slump

Veel van onze klanten hebben hun ervaring met Slump Catering & Events gedeeld op deze pagina. De ervaringen en gekleurde sterren geven een goed beeld hoe onze klanten hun feest, bijeenkomst of event hebben beleefd.

Heeft u ook ervaring met Slump Catering & Events en wilt u deze delen? Stuur deze dan in.

Klik hier om uw referentie te plaatsen.

25-jarig jubileum

★★★★☆
4 5 1
Het is al even geleden, maar ik wilde jullie nog laten weten dat ik het feestje bij ons thuis t.g.v. mijn 25-jarig jubileum bij de gemeente heel geslaagd vond! Ook van collega's heb ik alleen maar positieve reacties gehoord. De gerechten vielen erg in de smaak. Er is met name diverse keren gevraagd naar het recept van de pompoenquiche met geitenkaas. Graag tot een volgende gelegenheid!

Complimenten voor de kwaliteit

★★★★★
5 5 1
Ik wilde jullie even laten weten dat het gisteravond DIK in orde was (net zoals op de andere vestigingen de geluiden waren)! Complimenten voor de dames die het verzorgden, de crew die kwam opzetten en weer afhalen en natuurlijk de BBCUE op zich. Maar vooral de complimenten voor de kwaliteit die jullie nastreven. Het is op deze manier prettig zaken doen met elkaar.

Dik voor mekaar!

★★★★★
5 5 1
Was wederom dik voor elkaar. Maar daarom kiezen we ook voor Slump catering!!

Onvergetelijk feest

★★★★★
5 5 1
We willen alle medewerkers die er aan meegewerkt hebben, om 15 augustus voor ons een ONVERGETELIJK FEEST te hebben gemaakt, heel erg bedanken!! Het zal nog lang in onze herinnering blijven hangen, voor ons maar ook voor de kinderen en kleinkinderen. We hebben heel veel leuke reacties gehad van heerlijk eten, mooie tent en meubilair, goede en gezellige muziek (wat een leuke mensen!), het was gezellig, enz. enz. Het was TOP!!! Nogmaals BEDANKT, ook namens onze kinderen en kleinkinderen.

Geweldige avond

★★★★☆
4 5 1
Heel erg bedankt voor het super feest. Iedereen was enorm aardig en behulpzaam, het meubilair en het buffet waren fantastisch en dat heeft allemaal heel erg bijgedragen aan de geweldige avond!

Fantastisch feest

★★★★☆
4 5 1
We hebben een fantastisch feest gehad. Onze gasten en ook wijzelf hebben genoten. De sfeer was ontspannen, de bediening was goed en vriendelijk, het eten was heerlijk en de tent heeft ons goed droog gehouden. Er werken bij jullie zeer klantvriendelijke en gemotiveerde mensen. Dat maakt de aanloop en de afbouw van een feest ook heel fijn. Kortom dank aan allen die mee hebben geholpen!

Top geregeld

★★★★☆
4 5 1
Alles was zeker top geregeld! De opstelling van de tent, de bediening, het eten en drinken. Wij konden echt genieten en hoefden ons nergens druk over te maken. Super! Later op de avond zelfs nog de zon erbij, waardoor er ook nog gasten aan de picknick tafels gezeten hebben. Goed dat die achteraf nog zijn neergezet. Ook van de gasten hebben we alleen maar positieve geluiden gehoord, erg fijn.

Top feest

★★★★☆
4 5 1
We hebben een topfeest gehad, er mankeerde werkelijk niets aan. De Djay was echt super. De reacties waren allemaal goed.

Dag van ons leven

★★★★★
5 5 1
We hebben afgelopen vrijdag de dag van ons leven gehad! Het feest was echt geweldig, we hebben volop genoten.

Genoten

★★★★☆
4 5 1
Het buffet heeft zeker gesmaakt. We hebben er allemaal van genoten, en er was genoeg!!

Complimenten

★★★★★
5 5 1
Het was super, bij ons was iedereen was aangenaam verrast. Complimenten voor de dames van de bediening en ook de manier waarop alles weer opgeruimd werd. Ben ik erg blij mee. Maar ook de cocktail shakers en de muziek van de sfeermakers viel erg goed in de smaak. Een opgave voor mij om het voor volgend jaar te overtreffen!

Prima voor elkaar

★★★★☆
4 5 1
Alles prima voor elkaar! Het was gezellig en er is goed gegeten. Was lekker!

Catering was prima

★★★★☆
4 5 1
Catering was prima heb de gastvrouwen bedankt!

Tevreden over jullie dienstverlening

★★★★☆
4 5 1
Wij hebben afgelopen zaterdag een mooi feest gehad. Alles verliep naar wens, al hadden wij in het begin van de avond even last van de regen. Regen kwamen op het terras tussen de aansluiting tussen de partytent en het huis. Maar gelukkig was het om negen uur droog. De op- en afbouw van de materialen is goed verlopen en de party tent was net groot genoeg. De sate en broodjes beenham waren erg lekker en er werd goed van gegeten. Doordat wij ook nog veel andere hapjes hadden gemaakt is niet alles opgegaan, maar beter teveel dan te weinig. Kortom wij zijn wel tevreden over het verloop en over jullie dienstverlening.

Zeer tevreden

★★★★☆
4 5 1
Het feest is prima verlopen. Opbouw verliep vlot, vrijdagmiddag een heel gedeelte klaar gemaakt. Zaterdag de rest. Maandag alles weer snel opgeruimd. Kortom wij zijn zeer tevreden.

Het feest was super

★★★★★
5 5 1
Het feest was super. Het barbequebuffet was goed geregeld. genoeg vlees/salade etc. iedereen vond het heerlijk. Goed geregeld. Bedankt.

Bedankt voor het perfect regelen

★★★★★
5 5 1
We hebben vrijdag echt een geweldig leuk feest gehad, en ik was reuze blij dat Sylvia er was. Het was net alsof alles vanzelf ging. Zo handig en rustig had ze alles onder controle. Bedankt voor het perfect regelen.

Onvergetelijke middag en avond

★★★★★
5 5 1
Het was een onvergetelijke middag en avond! Dank je wel voor jullie goede zorgen.

Prachtig fees

★★★★★
5 5 1
We hebben een prachtig feest gehad afgelopen zaterdag! We willen je erg bedanken voor de goede organisatie! (dit hebben de gasten vast ook gemerkt) Silvia heeft een erg waardevolle bijdrage geleverd aan ons feest en we waren blij dat zij er bij was om ons volop te laten genieten van al het moois!

Snel handelen en uitstekende catering service

★★★★★
5 5 1
Ik wil je nog bedanken voor het snelle handelen en de uitstekende catering service. Mede hierdoor is de opening een succes geworden. We hebben prettig met de medewerk(st)ers samen gewerkt.

Super feest!

★★★★★
5 5 1
Het was een superfeest! Dank je voor de goede zorgen. Compliment aan de medewerkers, we kijken tevreden terug op een mooi feest.

Prima verlopen

★★★★★
5 5 1
Ons feest is prima verlopen en we waren heel tevreden over jullie bijdrage, bedankt!

Heel goed verlopen

★★★★★
5 5 1
De opening is heel goed verlopen, mede dankzij jullie goede zorgen! Het weer was prima, we hebben het de hele ochtend droog gehouden en er waren inderdaad een stuk of 50 mensen die ook allemaal meegingen met de rondwandeling. De koffie ’s morgens bij de ontvangst smaakte uitstekend en ook de broodjes en hapjes na afloop waren perfect verzorgd. Grote dank hiervoor en mijn complimenten aan jullie en natuurlijk speciaal aan de gastvrouw (ik ben even haar naam kwijt…)! Bij een volgende gelegenheid zal ik zeker weer aan jullie denken.

Leuke dag gehad

★★★★★
5 5 1
We hebben een hele leuke dag gehad gisteren en alles was goed voor elkaar, we hebben genoten van een heerlijk buffet.

Super verlopen

★★★★★
5 5 1
Alles is super verlopen. Het was een geslaagde avond en alles was prima in orde!

Gezellig feest en zeer geslaagd

★★★★★
5 5 1
Het was een heel gezellig feest en zeer geslaagd. Vooral het bruine barretje was geslaagd en hoe we dat hadden neergezet. De materialen was allemaal prima in orde en heel fijn dat het zondag op gehaald werd, dat was een verrassing. Zaterdag was door de jongen gezegd dat dit niet ging lukken. Maar het was prima verzorgd allemaal. En bedankt voor de fijne samenwerking. Tot een volgende keer.

Goed verzorgd met uitstekende kok

★★★★★
5 5 1
BBQ was geweldig. Goed verzorgd met uitstekende kok. Iedereen bij ons vond het een succes. De toetjes (Cheesecake 🙂 🙂 ) waren ook erg lekker.

Wij zijn zeer tevreden!

★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer tevreden! We hebben intern na afloop ook over jullie gesproken, en dat was zeer positief! • Goede verzorging van op- en afbouw! Het was fijn dat op donderdagavond alles ook weer weg was! • Goede verzorging van uitgifte drank en lunch. • Prima lunch. Goed verzorgd en ook van goede kwaliteit. (zelfs mijn Belgische collega’s waren enthousiast, dus dat zegt wel wat 🙂 ) Algehele indruk dus prima!

Geweldige service

★★★★★
5 5 1
Allereerst bedankt voor de geweldige service, het mee denken van jou, het huren van de spullen, Het was super geslaagd, alleen maar positieve geluiden gehoord en wat er boven uit sprong was de saté!! Die was echt lekker(waar halen jullie die??) En veel,s te weinig sate, die was heel snel op!! Maar bedankt!!

Geweldige service

★★★★★
5 5 1
Allereerst bedankt voor de geweldige service, het mee denken van jou, het huren van de spullen, Het was super geslaagd, alleen maar positieve geluiden gehoord en wat er boven uit sprong was de saté!! Die was echt lekker(waar halen jullie die??) En veel,s te weinig sate, die was heel snel op!! Maar bedankt!!

Goede zorgen en hulp

★★★★☆
4 5 1
Wij willen jullie bedanken voor alle goede zorgen en hulp. Het eten was zeer goed! De bediening was vlot en er werd goed overlegt in samenwerking met ons. Ook met het ophalen en brengen vd materialen werden we goed geholpen. Nogmaals bedankt en de bruiloft is mede door jullie een succes geworden.

Geweldig feest

★★★★★
5 5 1
Wat een geweldig feest! jullie hebben onze droom meer dan waar gemaakt. grote complimenten voor het personeel van Slump. als alle bedrijven in Nederland net zo service gericht zouden zijn, dan hadden we volgens mij geen crisis. Heerlijk gegeten en gedronken, iedereen heeft genoten.

De bbq was een groot succes!

★★★★★
5 5 1
De bbq was een groot succes! We hebben genoten van de lekkere salades en heerlijke vlees! Supercomplimenten voor het mogelijk maken en de goede service, jullie hebben er een team promotors bij!

Helemaal top

★★★★★
5 5 1
Alles was goed zeker naar wens de boys hebben alles goed opgezet en na afloop weer netjes opgehaald.. helemaal top! Ik heb nog wat reclame voor jullie gedaan dmv de bij geleverde banner.

Alles was uitstekend geregeld

★★★★★
5 5 1
Alles was uitstekend geregeld afgelopen vrijdag! Champagne stond klaar bij het uitgaan van de kerk. Bedankt daarvoor!

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Het was weer prima geregeld vanmiddag. Alles voor elkaar en goed verzorgd.

Fantastisch geregeld

★★★★★
5 5 1
Bij deze willen we je nogmaals hartelijk bedanken dat je afgelopen zaterdag meegeholpen hebt op ons feest. Een groot compliment voor jou: van iedereen hebben we teruggekregen dat het zo goed verzorgd was en dat jij oog had voor iedereen. Je was aardig, hartelijk en zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde met een lekker hapje en een drankje. Je hebt alles fantastisch geregeld; van de offerte tot de uitvoering, alles was tip-top in orde. Ook de mannen van op- en afbouw dachten mee, werkelijk top! Mede dankzij jou kijken wij terug op een heel geslaagd feest (dat nog doorging tot 4.30 uur 🙂 We zullen jou en Slump aan iedereen aanbevelen en graag tot een volgende keer!

In twintig jaar niet zo'n gezellig feest gehad

★★★★★
5 5 1
Wij kijken terug op een geweldig feest en niet alleen wij de reacties uit de omgeving zijn eveneens zeer positief. De mooiste wil ik je niet onthouden: "In twintig jaar niet zo'n gezellig feest gehad"

Het feest is prima verlopen!

★★★★★
5 5 1
Het feest is prima verlopen. Eten was perfect en wij kregen veel complimenten. Wij hadden wel het gevoel dat dit te snel werd opgeruimd. Het ophalen en brengen van het materiaal is perfect verlopen.Ook de gastvrouw was zeer aardig en heeft hard gewerkt. De kok deed zijn werk ook prima. Het feest is nog tot in de late uurtjes doorgegaan. Wij kijken terug op een geslaagd feest.

Enorm bedankt namens iedereen

★★★★★
5 5 1
EEN DIKKE 10 ...alle vrijwilligers hebben enorm genoten van de heerlijke bbq die werd aangeboden door jullie! Enorm bedankt namens iedereen.

Super feest gehad

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een super feest gehad, personeel en eten waren prima in orde!! Het enige is dat we achteraf vonden dat we voor de avond nog wel wat extra hapjes hadden kunnen hebben, maar dat hadden we van te voren niet bedacht. Maar het was goed geregeld, en ook heerlijk dat als je dan zaterdag achter huis kijkt alles gewoon helemaal weg is, net of er niks gebeurt is!

Super feest gehad

★★★★★
5 5 1
We hebben een super feest gehad. Bedankt voor de samenwerking. De dames hebben een perfecte avond verzorgd. Het eten was ook goed. Iedereen was enthousiast.

Ons feest was geweldig

★★★★★
5 5 1
Ons feest was geweldig. Alles klopte gewoon. Mede dankzij jullie is het allemaal mooi verlopen. De bediening was heel goed. Het was erg warm voor ze maar daar lieten ze niets van merken.

Top geregeld

★★★★★
5 5 1
Wij willen jullie nog even bedanken voor een zeer geslaagd feest! Top geregeld en ook al alles keurig opgeruimd. Hartelijk dank namens de hele familie.

Heel erg bedankt voor de goede zorgen

★★★★★
5 5 1
Heel erg bedankt voor de goede zorgen...we hebben erg genoten. We hebben gemerkt dat het eten wat langzamer ging maar dit was zeker niet storend. Het was lekker weer en de gasten vermaakte zich.

Genoten van het feest

★★★★★
5 5 1
We hebben enorm genoten van het feest. De gasten waren goed gestemd, mede door het mooie weer, en met de discotheek hebben we (achteraf) een goede keuze gemaakt. De verzorging was perfect, tijdens het etentje en de semi-bediening in de avond. Ook de kwaliteit van het eten en walking diner was perfect, aldus de gasten. De ijscokar scoorde ook hoge punten ha ha. Ook was iedereen verbaasd dat "de zaal" zo mooi aangekleed was en versierd met bloemen, ook het verhoogd terras met ballustrade scoorde hoge punten. We willen jouw collega's becomplimenteren voor de goede verzorging en vriendelijkheid, is ook belangrijk. Ook de toiletwagen was keurig verzorgd en schoon.

Alles is goed verlopen

★★★★★
5 5 1
Alles is goed verlopen. Het feest 's avonds was een succes! We hadden gelukkig alles goed in geschat, zodat er voldoende hapjes en drankjes waren. De wind nam in de avond af, zodat het prima buiten vertoeven was. De heater was niet nodig. We hebben alleen maar complimenten van de gasten gehad. En ook: wat slim, dat jullie Slump ingeschakeld hebben! Wij zien er met veel genoegen op terug!

Nu heerlijk nagenieten!

★★★★★
5 5 1
Mede dankzij Slump Bant en Dennis Hoogen van Den en kornuiten is het een geweldig feest geweest. Nu heerlijk nagenieten...

Dank voor de prima service

★★★★★
5 5 1
Ik ben net terug van de BBQ, en het was prima geregeld. Vlees was uitstekend, er waren zonet aan het einde nog een aantal worstjes over, de rest allemaal op. De rest ook top voor mekaar. Zelf heb ik nog een schaal salade en wat vlees mee naar huis genomen, omdat mijn dochter morgen jarig is, dan gaan we nog even na genieten van jullie specerijen.. Deze spullen breng ik volgende week wel een keer langs in Bant. Dank voor de prima service

Geweldig leuk feest gehad

★★★★★
5 5 1
We hebben een geweldig leuk feest gehad, het was allemaal goed voor elkaar! De ijscowagen paste door de deur, de tent was helemaal goed en het eten was superlekker. Ook van de gasten hebben we veel complimenten gehad over de verzorging (dus complimenten aan jullie en de kok). Jullie hebben het erg goed voor elkaar. Als ik nog een tip zou mogen geven, zou ik als kok zijnde ter plaatse iets meer uitleg geven (bijvoorbeeld bordjes bij de verschillende salades zetten met daarop welke soort salade het betreft), uitleggen wanneer buffet geopend is etc. Bij het weggaan is de speciaal gemaakte salade voor onze zoon met allergie (vergeten onder de aandacht van ons/onze zoon te brengen) weer mee terug genomen door de kok, hij had wat ons betreft de salade mogen laten staan, die was nog wel op gekomen. Maar lovende woorden voor de kok hoor, hij heeft superlekker vlees gebakken! Ik weet zeker dat de mond op mond reclame voor jullie positief is. Bedankt voor de prettige wijze waarop eea geregeld is (en wie weet tot ziens).

Genoten

★★★★★
5 5 1
Ja wij hebben genoten van ons Italiaanse buffet, het zag er erg verzorgd uit en ook het nagerecht was fantastisch. Volgende keer weten wij jullie weer te vinden.

Grazie grazie!

★★★★★
5 5 1
Jaaaa het was weer fantastico! 🙂 Grazie grazie! Die spareribs gaan vaker op het menu gezet worden hahaha. Vanmiddag komen jullie langs om de stoelen & tafels weer ophalen en zal dan ook de cateringspullen mee retour geven. Fijne nette stoelen hoor!

We kijken terug op een prachtig feest!

★★★★★
5 5 1
We kijken terug op een prachtig feest! Ondanks het slechte weer en harde wind hebben de tenten zich prima gehouden en was het niet koud. Er was voldoende ruimte voor iedereen….kortom super voor elkaar!!

Zoals altijd was het weer prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor het heerlijke eten gisteravond. Zoals altijd was het weer prima geregeld.

smaak en kwaliteit

★★★★★
5 5 1
Wij hebben nu al een aantal keren ervaring met de catering van Slump en telkens was het weer fantastisch verzorgd en mochten we de complimenten van onze gasten over de smaak en kwaliteit overbrengen. Naast het eten is ook de haal- en brengservice prima.

Alles is uitstekend verzorgd aangeleverd

★★★★★
5 5 1
Afgelopen weekeind hebben wij een BBQ gehouden voor al onze collega's. De catering hebben wij laten verzorgen door Slump Catering. Alles is uitstekend verzorgd aangeleverd. Er was meer dan voldoende te eten en drinken. Ook de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt op het springkussen. Wij kijken terug op een geslaagde middag/avond.

Kortom wij doen graag een beroep op Slump catering.

★★★★★
5 5 1
Wij hebben al meerdere keren een beroep gedaan op Slump catering. En met succes! Een prachtig bruiloftfeest met heerlijk eten, een mooi versierde zaal en prima bediening. Reden om ook de Aprés Ski party / verjaardagen te organiseren met hulp van Slump catering. En ook nu weer een fantastische sfeer gecreëerd door de aankleding en bediening. En daarnaast hebben onze gasten van de Bed & Breakfast al meerdere keren een heerlijke avondmaaltijd van jullie ontvangen. Kortom wij doen graag een beroep op Slump catering.

Party Service Slump heeft zich zelf weer overtroffen

★★★★★
5 5 1
Medio februari vierden wij het 4-jarig bestaan van MC Groep. Party Service Slump heeft zich zelf weer overtroffen. De aankleding, de bediening en het eten: alles was tot de puntjes verzorgd. Als thema hebben we gekozen voor "Puur, van Flevolandse bodem". Stuk voor stuk mooie en lekkere gerechten.

Bedankt voor alle goede zorgen

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de felicitatie, iedereen was lovend over de locatie, vooral degenen met jonge kinderen. Door problemen met de Ketelbrug, maar vooral de berichten zondagmorgen over de te verwachten ijzel, deden mijn gasten uit het noorden (Friesland) besluiten thuis te blijven. Mensen komend uit het westen waren wel 's-middags aanwezig maar besloten voor het eten toch weer te vertrekken. Nu het antwoord op je vraag, ja het eten was uitstekend, maar door onvoorziene omstandigheden veel te veel. Niettemin krijg ik ook nu nog complimenten voor de gezelligheid en een onvergetelijke verjaardag.

Complimenten aan alle medewerkers, dank en klasse.

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een hele mooie en gezellige avond gehad, sfeervol en warm. Jullie service was uitstekend en zeker willen we gastvrouw Rachel noemen. Complimenten voor haar vlotte en voorkomende manier van doen en laten, zij maakt mede dat deze avond voor ons zorgeloos is verlopen. De complimenten wil je vast overbrengen. De kwaliteit van al het eten was prima en van meerdere gasten hebben we vernomen dat dit ook hun bevinding was, lekker, voldoende en met goed tijdsbestek achter elkaar. De kok heeft na zijn inleidende praatje voor ons redelijk onzichtbaar zijn werk gedaan en dat is prima. Met de opbouw en afbraak hebben jullie mannen wat tegenslag gehad (onwillige tentdoek en defecte auto) voor ons was dat op geen enkele manier lastig. Voor wat betreft de inschatting van de materialen en eten; met uitzondering van een bank en twee statafels is alles gebruikt. Vooral de loungebakken waren een uitkomst voor de mensen die even wilden zitten. Het eten was ruim voldoende, er is een hoop weggedaan. Het zij zo. Complimenten aan alle medewerkers, dank en klasse.

Wat een luxe zeg!

★★★★★
5 5 1
Ik heb een heerlijke dag gehad en een heel erg leuke avond. Wat een luxe zeg! Zelf geen boodschappen, geen gedoe met koffie, gebak etc. We waren heel tevreden over de bediening op de avond zelf en over het halen en brengen van de spullen ook. Bedank ze daar nog maar eens voor. Ik kreeg naderhand nog complimenten over de goede bediening, dus helemaal goed en graag tot een volgende keer.

We kijken er met heel veel plezier op terug!

★★★★★
5 5 1
Het feestje is helemaal naar wens verlopen. Rachel had het heel goed onder controle waardoor wij volop hebben kunnen genieten. Het eten was overheerlijk en er was voldoende, dit kwam ook doordat er o.a. 10 mensen niet zijn gekomen en wel hadden aangegeven dat ze zouden komen. Onze gasten hebben het prima naar hun zin gehad en waren volop enthousiast. Ook de kinderen hebben het dankzij het springkussen naar hun zin gehad. We willen daarom ook jou, Rachel en andere collega's die zich voor ons hebben ingespannen heel hartelijk bedanken dat ons feest zo geslaagd is. We kijken er met heel veel plezier op terug. Nogmaals bedankt!!

zeer geslaagde avond!

★★★★★
5 5 1
Het was zeker een geslaagde avond! Alles naar wens. Wat ik zo begreep van de dame van de bediening was alles zo goed als op. Dus dat is mooi. Ook de kerstpakketten zagen er mooi uit en vielen in de smaak!

Opendag zonder zorgen

★★★★☆
4 5 1
Over de Polemdag hebben we alleen maar positieve reacties gehad, voor zowel het programma als de catering. Voor wat mijzelf betreft vond ik het ook goed door jullie georganiseerd en het ontzorgde ons van heel veel werk, dus nogmaals bedankt hiervoor.

Bedankt voor de fijne service

★★★★☆
4 5 1
het was prettig dat er iemand extra bij was van jullie, want nu hoefde ik alleen maar voor de koffie en thee te zorgen en de rest werd netjes door jullie medewerkers gedaan. Ik wil jullie bedanken voor de goede services.

Wat hebben wij genoten!

★★★★★
5 5 1
Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de goede service en het heerlijke eten. Wij hebben genoten!!!

De catering was voortreffelijk!

★★★★★
5 5 1
Hartelijk dank. De catering was voortreffelijk!

Mooi feest in de Huijskamer!

★★★★★
5 5 1
We hebben een mooi feest gehad, prima locatie, goede bediening, leuke gezellige ruimte, goede muziek, tsja wat wens je dan nog meer. We zijn blij dat we de Huijskamer hebben gekozen voor dit feest. Er waren 84 mensen en dat ging er ruimschoots in, 100 was ook zeker geen probleem met de sta tafels. Aan de reacties van de gasten te merken lijkt het waarschijnlijk dat we de komende jaren nog regelmatig een feestje gaan vieren in de Huijskamer. Jammer dat er (nog) geen Huijskamer in Biddinghuizen is....

Een heel geslaagd diner

★★★★☆
4 5 1
Het was een heel geslaagd diner. Het eten was heerlijk en de kok en gastvrouw waren ook erg aardig. Wel was er misschien een klein verbeter puntje voor de volgende keer misschien wat eerder aanwezig zijn zodat alles goed klaar staat bij aankomst van de gasten? Nu zal dit vast komen omdat het heel slecht weer was die dag dus ik denk dat het overmacht was. Gelukkig heeft onze HHD geholpen met het klaarzetten. Verder niks te klagen en prima gedaan!

trouwfeest

★★★★★
5 5 1
Afgelopen vrijdag hebben we een fantastisch tuin-trouwfeest gehad! Het eten en de kok was top! alle dank!

Top!

★★★★★
5 5 1
Service was top, waarvoor dank!

Complimenten

★★★★★
5 5 1
Complimenten voor het buffet dat jullie hebben verzorgd. Het was erg lekker en uitgebreid, voor ieder wat wils. Wij hebben weer punten gescoord bij de medewerkers, hun eega’s en kinderen, Bedankt.

Tevreden

★★★★★
5 5 1
Ik heb even mijn oor te luisteren gelegd. Collega’s waren prima tevreden over álles.

Kon niet beter!

★★★★★
5 5 1
Kon niet beter!

Onvergetelijk feest

★★★★★
5 5 1
Beste Henk en crew, Wat hebben wij een onvergetelijk mooi feest gehad! Alles liep fantastisch: sfeervol, gezellig, uniek (cocktails uitverkocht, barista kwaliteit, muziek top, buffetjes super lekker met 5-sterren vis)! En dit alles x 150. En .... het personeel had 'de wind er aardig onder'. Ronduit AF! Hartelijke groeten, Jack, Coby, Jacko en Annette en alle gasten

Genoten

★★★★★
5 5 1
Het eerste weekje als man en vrouw hebben we overleefd haha. We hebben echt genoten van onze trouwdag. Alles ging volgens plan. En dat mede dankzij jullie! Veel complimenten over de mooie meubels, de aankleding en het eten. Bij deze geef ik ze door aan jullie. De spullen waren er mooi op tijd, zodat we genoeg tijd hadden om op te bouwen. Alleen maar pluspunten eigenlijk.

Echt top

★★★★★
5 5 1
De bruiloft hebben we ook al super ervaren! 🙂 Alles is door Slump goed opgepakt, we zijn meer dan tevreden!! Erg bedankt daarvoor. De reacties van iedereen was dat er heerlijk eten en drinken was. Er was geen moment waarop de gasten met lege handen stonden of trek kregen. Op elk moment stond er iets lekkers klaar. Ook de service en uitstraling van de bediening was goed. We zijn al met al erg tevreden over alles! Ook op zaterdag is alles vroeg en snel opgehaald, echt top.

Graag tot een volgende keer!

★★★★★
5 5 1
Voor ons is het buurtfeest zeker geslaagd! Enthousiaste reacties van de bewoners. Goed georganiseerd en lekker eten! Alles was naar wens. Het vlees, de patatjes en het ijs zijn een goeie keus geweest! Heel erg bedankt voor alles. En graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Petra Bruning en Tina Coehoorn

We hebben een prachtige dag beleefd

★★★★★
5 5 1
We hebben een prachtige dag beleefd, echt super! En van alle kanten krijgen we alleen maar complimenten hoe goed verzorgd het was, relaxed bij ons thuis, ontspannen, lekkere mosterdsoep en heerlijk eten.

Klasse en bedankt

★★★★★
5 5 1
Een prachtig feest en volgens mij ook helemaal goed verlopen. Klasse en bedankt

Tot de volgende keer

★★★★★
5 5 1
Ik wil jullie bedanken dat het precies zo uitgepakt heeft zoals we het in gedachten hadden. Alles klopte. We hebben veel complimenten ontvangen over de salades maar vooral ook over het vlees. Ook de hoge tafels en de flexibele houding, echt helemaal top. Kortom ontzettend bedankt dat we het zo konden doen en dat het zo goed uitgepakt heeft. Tot de volgende keer 😉

Alleen maar positieve reacties

★★★★★
5 5 1
Bedankt ik heb alleen maar positieve reacties gehoord mbt de catering. Chefs table erg goed geslaagd, erg gevarieerd, kleine bordjes is een goed idee. Ik zal in ieder geval m’n best doen om je bij een volgende gelegenheid weer aan te bevelen.

Catering introductieweek

★★★★★
5 5 1
Dit jaar heeft Slump Catering & Events tijdens de introductieweek van studentenvereniging USRA uit Dronten de catering geregeld voor ongeveer 170 personen per dag. Zo net na de USRA week zijn wij nog altijd zeer tevreden over de aangeleverde maaltijden. In tegenstelling tot sommige andere cateraars – die in voorgaande jaren de catering hebben verzorgd – smaakte het eten erg goed, was er elke dag genoeg voor iedereen en werd er voor gezorgd dat het warm aankwam en goed warm te houden was. Ondanks de grote groep waarvoor 5 dagen gekookt is, heeft de kwaliteit er niet onder geleden. Bedankt voor de goede service afgelopen week!

Buffetten

★★★★☆
4 5 1
Mijn complimenten voor het samengestelde buffet voor onze reünie, het was top verzorgd.Ook het halen en brengen is super gegaan, mede door dit alles was onze reünie fantastisch. Iedereen was zeer te spreken over het buffet heerlijk..... Hartelijk dank voor de correcte en plezierige samenwerking. Groeten Marjan en Karin

Buffetten

★★★★☆
4 5 1
Mijn complimenten voor het samengestelde buffet voor onze reünie, het was top verzorgd.Ook het halen en brengen is super gegaan, mede door dit alles was onze reünie fantastisch. Iedereen was zeer te spreken over het buffet heerlijk..... Hartelijk dank voor de correcte en plezierige samenwerking. Groeten Marjan en Karin

Feest

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een fantastische avond gehad en hebben alleen maar positieve geluiden gehoord. Iedereen vond het eten erg lekker! De sfeer was goed, het drinken liep goed. Wij hebben echt een heel leuk feest gehad. Alles was top geregeld door jullie. De offerte(aanpassingen), de opbouw, de afbouw, de communicatie, het eten, het meedenken, echt alles. Onze complimenten daarvoor! Het weer zat natuurlijk ook erg mee (helemaal achteraf bekeken, hadden we geen betere week kunnen wensen), Hartelijke groet, Martha ten Napel

Bruiloft

★★★★☆
4 5 1
Afgelopen zaterdag was onze bruiloft en we willen Slump en de medewerkers die er afgelopen zaterdag waren, enorm bedanken. Het was echt allemaal top verzorgd en we hebben ook veel complimenten gekregen van onze gasten over het buffet. Bedankt dus! Met vriendelijke groet, Stefan Houtsma

Feest

★★★★☆
4 5 1
Dochter: Ik willen jullie nog even bedanken voor de geweldige verzorging van afgelopen zondag! Alles prima geregeld op de dag zelf en de dag erna! Alles netjes weer opgeruimd......eten en drinken was prima...... bediening prima! Eten was heerlijk. Zoon: Bedankt voor de felicitaties. Het was prima verzorgt, heerlijk eten, fijne bediening, iedereen content, kortom jullie hebben je goede naam bevestigd.

Feest

★★★★☆
4 5 1
We hebben een prachtige dag beleefd, echt super! En van alle kanten krijgen we alleen maar complimenten hoe goed verzorgd het was, relaxed bij ons thuis, ontspannen, lekkere mosterdsoep en heerlijk eten.

Droomfeest

★★★★★
5 5 1
Beste mensen van Slump. Een groot compliment voor de wijze waarop wij ons droomfeest hebben kunnen vieren. Het hele plaatje was compleet. De vriendelijkheid van Slump heeft daar zeker aan bijgedragen. Wat een vriendelijke medewerkers. Alles klopte - de tenten - inrichting - eten - drinken. Bedankt, jullie waren top !!!!!

Tuinfeest

★★★★★
5 5 1
We hebben op ons tuinfeest veel positieve reacties gehad. Complimenten voor de inrichting van de tuin, de catering en natuurlijk het mooie weer. Wat ons betreft een geslaagd feest! Het zou me niet verbazen als er voor jullie nog andere opdrachten uit voort komen. Bedankt en wellicht tot ziens!

USRAweek

★★★★★
5 5 1
Dit jaar heeft cateraar Slump tijdens de introductieweek van studentenvereniging USRA uit Dronten de catering geregeld voor ongeveer 170 personen per dag. Zo net na de USRAweek zijn wij nog altijd zeer tevreden over de aangeleverde maaltijden. In tegenstelling tot sommige andere cateraars - die in voorgaande jaren de catering hebben verzorgd - smaakte het erg goed, was er elke dag genoeg voor iedereen en werd er voor gezorgd dat het warm aankwam en goed warm te houden was. Ondanks de grote groep waarvoor 5 dagen gekookt is, heeft de kwaliteit er niet onder geleden.

(Alex Service)

★★★★★
5 5 1
Ging allemaal super niemand die iets tekort is gekomen. De dame; van jullie super! Ook samen met onze meiden die mochten helpen; Geef haar pluim van ons. Had het allemaal onder controle; voelde goed aan wanneer wat enz. Jongens gister middag keurig alles opgehaald: we hadden alles zo goed als kon opgestapeld en schoongemaakt moesten zelf de tent alleen nog afbreken; opstapelen en inladen. Hartelijk dank, groet Sietske Veldman (Alex Service)

Feest

★★★★★
5 5 1
Nu het weekend voorbij is heb ik tijd om je te bedanken voor de voortreffelijke wijze waarop jij (jullie) ons feest hebben gefaciliteerd. In een woord super. We zijn echt ontzorgd en iedereen was vrolijk en tevreden. Dat lag aan het weer, aan de voortreffelijke gastheer en -vrouw, maar vooral ook aan Slump. Nogmaals hartelijk dank daarvoor. Hartelijke groeten: Aucke van der Werff Burgemeester Noordoostpolder

Horeko

★★★★☆
4 5 1
Wat een geweldig geslaagde dag was onze klantendag gisteren! Ontzettend bedankt voor het goede werk wat jullie geleverd hebben. Alles was tot in de puntjes geregeld en het eten was echt heerlijk! Door de goede service hebben wij optimaal kunnen genieten van ons feestje. Horeko

Top Feest

★★★★★
5 5 1
Wij hebben genoten van het hele feest. Het eten was echt top, super lekkere dingen en een keer wat anders dan anders. Heel veel complimenten gehad over het eten. Jullie medewerkers hebben ons een onvergetelijk feest bezorgd, hebben ons alles uit handen genomen en op de achtergrond overal voor gezorgd. Echt top!!

Picobello

★★★★★
5 5 1
Wat hebben we genoten van de superheerlijke lunch die jullie op onze trouwdag hebben verzorgd. Picobello voor elkaar, het zag er prachtig uit! Hartelijk dank! Hans en Lian

Opening pand Dronten

★★★★☆
4 5 1
Het waren 2 fantastische dagen (waar heb ik dat ook al weer meer gehoord?). Dank jullie wel voor jullie bijdrage en inzet. Die was als het weer: super! Veel positieve reacties gekregen. Hennie en Gerrit (Protief)

Grote Open dag perfect geregeld!

★★★★★
5 5 1
Mijn huidige werkgever werkt al een tijdje met Slump als cateraar en recent mocht ik een open dag regelen waarbij Slump de catering verzorgde. Ik kan alleen maar zeggen dat ik dik tevreden ben met de geleverde service en producten! Hoewel er wat onvoorziene tegenslagen waren werd alles toch op tijd geserveerd en ook alle bezoekers waren zeer tevreden met de geserveerde hapjes en drankjes. Ook een laatste wijziging van mijn kant werd soepel opgepakt zonder enig commentaar. Kortom: Slump Catering & Events staat voor mij voor flexibiliteit, goede service en top kwaliteit! Dank jullie wel!