Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Teambuilding

Teambuilding

Op zoek naar een leuk teambuilding activiteit? Hieronder vindt u de leukste activiteiten voor een teambuilding dag of teamuitje. Liever een actiever of creatief uitje, wij denken graag met u mee. Hieronder treft u alvast een aantal suggesties:

Bekijk hier online de Slump Catering & Events feestinspiratiebrochure.
Minute to win it
Welk team scoort tijdens de één minuut durende spelletjes de meeste punten? Speel verschillende behendigheidsopdrachten en daag uw collega’s uit! Ook geschikt voor kleine groepen.

Dansworkshop
Bent u op zoek naar een swingend uitje? Naast het klassieke stijldansen zijn er talloze andere mogelijkheden om uit te proberen.

 

Solex of dafje rijden
Zin in pure nostalgie? Kies er dan voor om op een Solex te gaan rijden. Voor een gezellig spektakel kunt u met collega’s een Solextocht maken door de mooiste stukjes van Nederland. Slecht weer? Dan kunt u kiezen voor een ontspannend ritje in een oldtimer, een dafje! 

Cocktail workshop
Beleven hoe het is om een cocktailshaker te zijn? De verrassende cocktail workshops zijn een echte aanrader. Het is mogelijk om gasten de fijne kneepjes van cocktail shaken te leren op elke willekeurige locatie.

 

Skûtsjesilen
Een dagje op het water! Waai uit met je collega’s op het IJsselmeer, de Waddenzee of de prachtige Friese meren. U kunt uw dagtocht zelf of samen met ons samenstellen.