Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Theaterdiner

Theaterdiner

Binnenkort een personeelsfeest gepland maar geen idee wat u dit jaar moet organiseren? Wij presenteren u graag onze succesvolle arrangementen zoals het Theaterdiner. Wilt u liever een ander thema of heeft u een creatief idee? Wij denken graag met u mee. Hieronder hebben wij een paar theaterdiner’s uitgelicht.

Wist u trouwens dat al onze personeelsfeesten onbelast zijn en vallen onder de werkkostenregeling als ze plaatsvinden op uw bedrijf? Bekijk hier hoe het werkt!

Bekijk hier online de Slump Catering & Events feestinspiratiebrochure.


Captain’s Diner

v.a. 40 personen
Welkom aan boord van het nagelnieuwe cruiseschip van Kapitein Wim B. Rockenmaecker. Een incapabele kapitein en zijn curieuze bemanning serveren u een onvergetelijke cruise. Geniet van romantiek, muziek en hevige deining! Een hilarische theatervoorstelling rond een smakelijk diner. Onze acteurs acteren bij u aan tafel en zingen live!

NieNY_CAPTAINS-DINNER

 

 

 

 

 

 

De Nachtclub
v.a. 40 personen
Geniet onder andere van een magic show, een opwindende tapdans act en van sfeervolle live muziek. Er is een actieve rol voor u weggelegd als gast. De Nachtclub zoekt namelijk een nieuwe eigenaar! Elke tafel wordt uitgedaagd als team de strijd met elkaar aan te gaan. Vergroot uw kapitaal door actief mee te werken in De Nachtclub: zing een lied, draag een gedicht voor, vertel een grappige anekdote, doe een dans. Heeft u de meeste dollars en de mooiste act uitgevoerd? Dan bent u de nieuwe eigenaar van De Nachtclub!

de-nachtclub-2

 

 

 

 

 

 

 

The Godfather verkiezing

v.a. 40 personen
Onze Godfather Don Cappuccino gaat met de VUT! U bent allemaal bij elkaar geroepen, omdat er uit uw midden een nieuwe Godfather gekozen moet worden… Maar wie is volgens Don Cappuccino zijn beste opvolger? De kandidaat met de beste ‘looks’? Degene met de beste bedrijven in zijn familiebezit? We sluiten af met een emotionele huwelijksceremonie en een paar bijzondere gastrollen.

godfather-verkiezing-17