Open Dag van van Werven

Open Dag Van Werven

 

Wij hebben het jaar 2015 groots afgesloten met o.a. een open dag in Oldebroek: Van Werven vierde haar 70-jarig bestaan met een open dag. Wij hadden alle loodsen sfeervol en stoer ingericht, bezoekers werden door onze gastvrouwen en –heren voorzien van drankjes en iets lekkers zoals een broodje warme beenham in onze beenhambar en een kopje snert in het snertcafé. Benieuwd naar hoe het eruit zag?

Op de eerste open dag telden de medewerkers van Van Werven binnen één uur al 1.000 bezoekers. De gasten werden welkom geheten met een kopje koffie, thee of chocolademelk, waarna zij een route door de locatie aan de Verlengde Looweg konden volgen. De diverse specialismen van Van Werven werden gepresenteerd in de hallen van het bedrijf. Op verschillende stands lieten zij hun activiteiten en bijbehorend materieel zien. Het door ons geregelde kidsplein was binnen enkele minuten het decor van veel vrolijke kinderen.

Gasten kwamen langs de door ons ingerichte eetstandjes. Onze koks bereidden heerlijke warme broodjes beenham in de beenhambar, er werd snert gekookt en uitgereikt in het snertcafé en de kinderen werden verwend met poffertjes vanuit de poffertjeskraam. Bij de uitgang kon men genieten van een ouderwetse portie patat en natuurlijk waren er tal van drankuitgiftes waar de dorst kon lessen en de gelegenheid had om bij te praten over de open dag op het bijbehorende terras.
En Van Werven? Zij kijken terug op zeer succesvolle dagen en wij zijn trots dat wij samen met hen deze prachtige dagen mede mogelijk hebben gemaakt.