Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Catering Emmeloord

Catering in Emmeloord voor uw opening, lunch, bruiloft of verjaardag?

Slump Catering & Events verzorgt al meer dan 30 jaar uiteenlopende catering klussen, ook in Emmeloord! Onze koks maken dagelijks de meest heerlijke gerechten. Deze gerechten zijn onderdeel van onze warme en koude buffetten, diners, lunches, barbecues en hapjes. Graag delen zij een van de recepten met u, zodat u thuis zelf aan de slag kunt in de keuken en uw visite kunt trakteren op iets lekkers. Wat denkt u van het maken van een heerlijke zalmbonbon?

Wij hebben een breed assortiment aan hapjes, deze passen we aan op producten uit het seizoen of trends zodat we altijd iets lekkers en herkenbaars serveren. Hetzelfde geldt voor de rest van onze buffetten. Valt de samenstelling niet helemaal in de ‘smaak’? Geen probleem! Onze koks bedenken graag een menu passend bij uw gelegenheid.

Diner

Ook voor een diner bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse gangenmenu’s die we makkelijk kunnen aanpassen en uitbreiden. Liever iets meer beleving tijdens het eten? Denk dan eens aan onze Chef’s Table waarbij een kok achter een goed gevuld buffet diverse lekkere gerechten voor u bereidt. Ter plekke worden gerechten bereidt en uw gasten geïnformeerd over de werkwijze. Een leuke, leerzame en bovendien lekkere ervaring!

Al meer dan 30 jaar verzorgen wij de leukste feesten en evenementen en wij verzorgen ook graag uw cateringklus.

Neem voor meer culinaire inspiratie een kijkje op onze website Slump Kookt.