Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Catering

Catering

Catering voor uw opening, lunch, bruiloft of verjaardag?

Slump Catering & Events is de betrokken cateraar van noord- en midden Nederland! Onze koks maken dagelijks de meest heerlijke gerechten. Deze gerechten zijn onderdeel van onze warme en koude buffetten, diners, lunches, barbecues en hapjes. Graag delen zij een van de recepten met u, zodat u thuis zelf aan de slag kunt in de keuken en uw visite kunt trakteren op iets lekkers. Wat denkt u van het maken van een heerlijke zalmbonbon?

Heel eenvoudig te maken met warm gerookte zalm uit Urk. U snijdt de zalm in fijne stukjes en mengt hem met een uitje, kappertje en roomkaas. Doe er naar smaak verse dille, zout en peper bij. Voeg alle ingrediënten bij elkaar en maak er mooie bonbonnetjes van. Druk de bovenkant nog even in de sesamzaadjes voor de finishing touch. Eet smakelijk!

De zalmbonbons zijn een van de hapjes die onze koks bereiden. Wij hebben een breed assortiment aan hapjes, deze passen we aan op producten uit het seizoen of trends zodat we altijd iets lekkers en herkenbaars serveren. Hetzelfde geldt voor de rest van onze buffetten. Valt de samenstelling niet helemaal in de ‘smaak’? Geen probleem! Onze koks bedenken graag een menu passend bij uw gelegenheid.

Diner

Ook voor een diner bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse gangenmenu’s die we makkelijk kunnen aanpassen en uitbreiden. Liever iets meer beleving tijdens het eten? Denk dan eens aan onze Chef’s Table waarbij een kok achter een goed gevuld buffet diverse lekkere gerechten voor u bereidt. Ter plekke worden gerechten bereidt en uw gasten geïnformeerd over de werkwijze. Een leuke, leerzame en bovendien lekkere ervaring!

Neem voor meer culinaire inspiratie een kijkje op onze website Slump Kookt.

Wij hebben al vele catering klussen mogen organiseren in de regio:

  • Dronten
  • Lelystad
  • Almere
  • Emmeloord
  • Lemmer
  • Heerenveen
  • Joure
  • Sneek

 

Bestel snel op www.slumpkookt.nl